2016. augusztus 11.

Töltődjünk együtt! – Meridián-túra a Pilisben


Gyertek velünk egy nyár végi Meridián-kirándulásra, töltődjünk fel együtt a Pilis energiáival! Hagyományteremtő túraprogramunk következő lépcsője a csodálatos panorámát nyújtó Pilis-tető, közben – többek között – érintjük a híres Pilisszántói-kőfülkét, és megcsodáljuk a pilisi „piramisokat” is :-)

Szeretettel várjuk a Meridián Csoport tagjait és minden érdeklődőt!
Ezúttal is lehetőség nyílik kötetlen, laza beszélgetésekre egymással titkokról és rejtélyekről, az ősi magyarságról, az emberiség eredetéről, spiritualitásról, tudatkutatásról, paleoasztronautikáról és ufójelenségekről (is).



Találkozó: 2016. augusztus 28-án, vasárnap 07:45-kor az Árpád híd Volánbusz-állomás 3. kocsiállásánál az Árbóc utcában. Innen a 08:15-kor induló Volán-járattal megyünk Pilisszántóig, a buszút kb. 45 perces.

Túraútvonal: Pilisszántó – Pilisszántói-kőfülke, ősi barlang – Pilis-tető, egykori honvédségi terület – Boldog Özséb-kilátó  Pilisszentkereszt–Dobogókő, Két-bükkfa-nyereg
A túra hossza kb. 12 kilométer, közepesen nehéz szintkülönbséggel, többszöri pihenővel. Letáborozni a Pilis-tetőn fogunk.

A Két-bükkfa-nyeregtől óránként indulnak Volán-buszok Pomázra, ahol kiváló lángos kapható! Innen HÉV-vel megyünk Pestre, várhatóan az esti órákban érünk vissza.

Rendezvényünk természetesen ezúttal is ingyenes, mindenkinek csak a saját útiköltségét kell fizetnie. 

A terepviszonyoknak és az időjárásnak megfelelő öltözék szükséges! Mindenki hozzon magával elegendő ételt és italt!

Bővebb információt az alábbi linken találtok:

Töltődjünk együtt! - Meridián-túra a Pilisben

Mi most is biztosan végigmegyünk a „sárga úton”! Gyertek velünk Ti is!

Zsuzsi és Prusi

A Gondolatok az égbolt alól blog összes bejegyzése szerzői jogvédelem alatt áll. A blogban szereplő összes bejegyzés saját szerzemények, ezek másolása vagy kereskedelmi forgalomba hozása az engedélyem nélkül TILOS!

Nincsenek megjegyzések: